Την έγκριση της εκ νέου υπογραφής προγραμματικής σύμβασης, προκειμένου να προωθηθεί το θέμα της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καρπενησίου και του  ΓεωπονικούΠανεπιστημίου Αθηνών, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Καρπενησίου.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ομαλή διαμονή των φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δασοπονίας & Δ.Φ.Π Καρπενησίου του π. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και  του  Πανεπιστημιακού  Τμήματος  Δασολογίας  και  Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, στο Καρπενήσι). Να τονιστεί ότι η προηγούμενη σύμβαση έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, οπότε και απαιτείται η ανανέωσή της.

Επίσης στη σύμβαση αναφέρεται ότι οι τρεις(3)πρώτοι σε βαθμολογία φοιτητές-τριες του  Τμήματος  Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος θα είναι δωρεάν χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Στη Μαθητική Εστία (Μ.Ε. Καρπενησίου), λειτουργεί πτέρυγα που θα χρησιμοποιηθεί από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τηνκάλυψη αναγκών στέγασης έως 30 φοιτητών του(Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Π.ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και του Πανεπιστημιακού Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος), όπου  θα  συνυπάρχουν  με  τους  ενήλικους  σπουδαστές του I.E.Κ. Το ποσό των 30,00 ευρώ θα καταβάλλεται από τους φοιτητές μηνιαίως στο ακέραιο, ενώ ως εγγύηση εξοπλισμού του δωματίου τους, θα καταβάλλουν εφάπαξ το ποσό των 45,00€.