Γιορτές χειμώνα

1673

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Γιώτα Νέγκα έκανε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, να σιγοτραγουδήσουν τις μεγάλες ραδιοφωνικές της επιτυχίες και χάρισε ένα υπέροχο μελωδικό βράδυ στο κοινό. Το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου η τραγουδίστρια, παρουσίασε τη φετινή της περιοδεία με τίτλο “Φύλλο Ανδρικό” και ταξίδεψε το κοινό, με τη βελούδινη φωνή της, μέσα από τραγούδια δικά της, αλλά και πολλές άλλες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με τις έντεχνες μελωδίες της, πότε με την αισθαντική της παρουσία και πότε κορυφώνοντας ερμηνευτικά, κατάφερε να δημιουργήσει την πιο ενδιαφέρουσα στιγμή των φετινών Γιορτών του Χειμώνα. Ερμηνεύτρια, μουσική και κοινό, έγιναν ένα σώμα, με την τραγουδίστρια να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, κατεβαίνοντας από την σκηνή του Συνεδριακού και τραγουδώντας ανάμεσα στους θεατές.
Συγκεκριμένα την παραμονή Χριστουγέννων και όπως κάθε χρόνο η Νύχτα των Ευχών έδωσε τη δυνατότητα σε ντόπιους και επισκέπτες να κάνουν τις ευχές τους ανάβοντας το φαναράκι τους και να τις αφήσουν να πετάξουν ψηλά. Πάνω από 1000 φαναράκια πλημμύρισαν τον ουρανό της πόλης μας με χιλιάδες ευχές από μικρούς και μεγάλους, η Κεντρική πλατεία του Δήμου Καρπενησίου γέμισε ασφυκτικά, δημιουργώντας όλοι μαζί μια μαγευτική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ενώ, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο Street Party Winter Edition. Με χαμηλές θερμοκρασίες να αγγίζουν τους -5oC, πλήθος κόσμου αψήφησε το κρύο και βγήκε να διασκεδάσει μέχρι αργά το βράδυ σε ένα υπαίθριο πάρτυ για όλους! Ο κόσμος διασκέδασε με τις μουσικές επιλογές της Dj Θεοδώρας Γιαρένη και ζεστάθηκε με κεράσματα από τον Δήμο Καρπενησίου αλλά και τις υπαίθριες φωτιές που στήθηκαν, γύρω από τις οποίες όλος ο κόσμος έγινε μια μεγάλη παρέα.Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον των Καρπενησιωτών και των επισκεπτών, που περιμένουν με χαρά τις επόμενες, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.