Στον ορισμό συμβολαιογράφου προβαίνει ο Δήμος Καρπενησίου, με σκοπό τη σύνταξη δανειστικού συμβολαίου για έργο που αφορά τις παρεμβάσεις για τη διαχείριση και την αξιοποίηση της ενέργειας.

Αναλυτικότερα, ορίστηκε η συμβολαιογράφος κα. Νίνα Οικονόμου του Ξενοφώντος, προκειμένου να συντάξει το δανειστικό συμβόλαιο επενδυτικού δανείου σε ΟΤΑ Α και Β Βαθμού μέσω του Προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ‘’ μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Καρπενησίου για την εκτέλεση του επενδυτικού έργου “Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καρπενησίου”.

Η συμβολαιογράφος θα προβεί στην συνομολόγηση του τοκοχρεωλυτικού δανείου ποσού 2.018.410,00€ χορηγούμενου στο Δήμο Καρπενησίου από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατά ποσοστό 50% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και 50% από πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, για την εκτέλεση του παραπάνω επενδυτικού έργου.