‘Δεν υπάρχουν τρομοκράτες στα Άγραφα! Υπάρχουν όμως άνθρωποι με ιδανικά και αξίες…’

2104

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγράφων  Λ. Χρυσαφογεώργος κατά Θ. Μπαμπαλή

Με μια δριμεία ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγράφων με το συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη, Λάμπρος Χρυσαφογεώργος, βάλλεται κατά της σημερινής δημοτικής αρχής για δηλώσεις του Δημάρχου Αγράφων στην κοπή της πίτας των Πιγγιανιτών στην Αθήνα. Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ποιός να συγκριθεί μαζί σου; Που να φανταζόταν ο Πάριος όταν τραγουδούσε το ‘ποιός να συγκριθεί μαζί σου’ ότι θα είχε εφαρμογή ακόμη και για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αγράφων!

Σκεπτόμενος διάφορα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα για τις εκλογές που έρχονται, μου γεννήθηκε ένας έντονος προβληματισμός σχετικά με την έλλειψη κουλτούρας συνεργασιών και μη ύπαρξης ικανοποιητικών ασφαλιστικών δικλείδων για την ομαλή λήψη αποφάσεων από τα συλλογικά όργανα εάν και εφόσον χρειαστεί κατά τη πρώτη Κυριακή ή ακόμη και αμέσως μετά στα δημοτικά και Κοινοτικά συμβούλια!

Γιατί είναι βέβαιο ότι στους περισσότερους Δήμους, καμία δημοτική παράταξη δεν θα έχει πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και άρα η συνεργασία των παρατάξεων και των εκλεγμένων συμβούλων, θα είναι επιβεβλημένη.

Αδιάψευστος μάρτυρας σε όλα αυτά που προβληματιζόμουν έγινε χτες στη χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Σύλλόγου Επινιανών του Δήμου Αγράφων σε χαιρετισμό από το νυν Δήμαρχο ‘προσβάλλοντας’ και υποβιβάζοντας κάθε ανθρώπινη αξία ζητώντας από το ακροατήριο να τον συγκρίνουν με τους άλλους! Ο πολιτισμός χαρακτηρίζεται από τα λόγια και τις πράξεις εκάστου από εμάς …..

Ο λαός δεν θέλει και δεν δέχεται νουθεσίες από κανέναν …..Αποφασίζει μόνος του και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του…. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η προκοπή και η ενότητα της Δυτικής Ευρυτανίας, η άρση της στασιμότητας και αυτό θα προκύψει από ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το Εγώ ….Εγώ προσωπικά σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές που έρχονται δεν δέχομαι από ‘μικρούς ανθρώπους’ να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου, τις αξίες που έχω ως άνθρωπος καθώς και τα ιδανικά μου! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ»