Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η 11η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου. Πέντε (5) ήταν τα θέματα για τα οποία τα μέλη της Επιτροπής κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις.
Αυτά αφορούσαν την αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου Καρπενησίου, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ποσό των 500.000,00€ για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους τεχνικών έργων (τοιχίο αντιστήριξης πρανών) του Δήμου Καρπενησίου που επλήγη από το έντονα καιρικό φαινόμενα της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου 2021» και την αποδοχή έκτακτων επιχορηγήσεων από ΥΠΕΣ.
Επίσης συζήτησαν για τον ορισμό Δικηγόρου για Παράσταση ενώπιον ταυ διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας, την αδυναμία παρακολούθησης και υποστήριξης για την σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων χρήσης βάσει της διπλογραφικής λογιστικής μεθόδου και τήρησης του κλαδικού λογιστικού σχεδίου των Ο,Τ.Α, από τις υπηρεσίες του Δήμου και τη σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Βελτίωση υποδομών Τ.Κ. Σαρκίνης, Εσωχωρίων και Βελωτών».