Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η 7η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου. Εννιά (9) ήταν τα θέματα για τα οποία έλαβαν αποφάσεις τα μέλη της Επιτροπής.
Αυτά αφορούσαν την προγραμματική σύμβαση για την συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον χώρο ευθύνης του Δήμου Καρπενησίου, την έγκριση διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Καρπενησίου (2022-2024)» προϋπολογισμού 139.953,47€ με ΦΠΑ, την έγκριση πρακτικού επιτροπής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών κρεοπωλείου για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου» προϋπολογισμού 58.031,48€ (οριστικός ανάδοχος) και την εξειδίκευση πίστωσης για επιχορήγηση αθλητικού συλλόγου.
Επίσης συζητήθηκε η εξειδίκευση πίστωσης για συνδιοργάνωση ομιλίας — ενημέρωσης με θέμα το δρώμενο των Αποκρεών «Πανάρατος» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου, την εξειδίκευση πίστωσης για την συνδιοργάνωση του 12ου Εντατικού Σεμιναρίου «Ιατρικής Βουνού» με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Ιατρική Σχολή, την κατεδάφιση πέτρινου κτιρίου στην Κοινότητα Χελιδόνας, τη σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση υποδομών Κ. Κρικέλλου» και τη σύσταση Επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Βελτίωση υποδομών Δ.Ε. Κτημενίων» αναδόχου Ν. Μήτσιου.