Έγκριση έλαβε ο απολογισμός οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Καρπενησίου, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα: τα προϋπολογισθέντα, τα βεβαιωθέντα τα εισπραχθέντα και τα υπόλοιπα εισπρακτέα και β) τα έξοδα: τα προϋπολογισθέντα, κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους με ειδικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Αυτά που χορηγήθηκαν έκτακτα  και οι ειδικές πιστώσεις, τα ενταλθέντα έξοδα, τα υπόλοιπα των πιστώσεων, οι τυχόν υπερβάσεις των πιστώσεων, τα πληρωθέντα έξοδα και τα υπόλοιπα πληρωτέα. Το σύνολο των εξόδων ανήλθε στα 12.148.619,47 ευρώ, με ταμειακό υπόλοιπο το ποσό των 4.625.039,75 ευρώ.

Το σύνολο των εσόδων ανήλθε στα 16.773.659,22ευρώ, συμπεριλαμβανόμενου του χρηματικού υπολοίπου ποσού 4.713.783,99 ευρώ. Στα έσοδα περιλαμβάνονται τα τακτικά και έκτακτα, οι εισπράξεις από δάνεια και οι εισπράξεις υπέρ του δημοσίου και τρίτων. Δεν σημειώθηκαν υπερβάσεις σε κωδικούς αριθμούς του προϋπολογισμού.

Το μέλος της επιτροπής κ. Κακαβάς Χρήστος ανέφερε ότι καταψηφίζουν τον απολογισμό του 2021, όπως καταψήφισαν και τον προϋπολογισμό και συνεχίζοντας είπε ότι θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών (ρυθμίσεις κτλ), ότι προβλέπει ο νόμος και να γίνεται ταχεία απορρόφηση από τις υπηρεσίες του Δήμου, των έκτακτων ειδικευμένων, ΣΑΤΑ, προγραμμάτων κλπ.