Συγκεκριμένα, 18 μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε διάφορες αποστάσεις και στυλ, συνέτριψαν για άλλη μια φορά τα ατομικά τους ρεκόρ, κάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις εντυπωσιακούς χρόνους. Κατέκτησαν 3 κύπελλα και 35 μετάλλια εκ των οποίων 19 χρυσά, 7 ασημένια και 9 χάλκινα. Άξια αναφοράς η παρθενική συμμετοχή ακόμα μιας μικρής αθλήτριας για φέτος, της Μαρίας Κατοίκου.
Τα μικρά μας δελφίνια απόλαυσαν την νέα αυτή διοργάνωση ενώ εκτός από την πισίνα έδωσαν δυναμικό παρόν και στην κερκίδα όπου έδειξαν τρομερό κλίμα ομαδικότητας και αλληλοσυμπαράστασης, γεγονός που θεωρούμε σημαντικότερο από οποιεσδήποτε αθλητικές επιδόσεις.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της ομάδας, Λελούδης Βαγγέλης και Μάριος Κωνσταντακόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιμιλία Παπαδημητρίου και ο Έφορος του συλλόγου Θανάσης Κουτρούμπας.
Αγωνίστηκαν οι:
Κατοίκου Μαρία, Κωτσοκάλης Παναγιώτης, Κακαβιά Εμμανουέλα, Τσιγαρίδας Ιωάννης, Αναγνωστοπούλου Χρυσοπηγή, Φραγκαλιού Ελπίδα, Γκαρίλας Νικόλαος, Παππάς Παναγιώτης, Κοτσιμπού Μελίνα, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Κακαβάς Ιωάννης, Λαθύρη Παρασκευή, Βουτσιλάκου Δήμητρα, Ράικου Πολυδώρα, Φραγκαλιου Αρετή, Κουτρούμπα Παναγιώτα, Παππά Δανάη, Τριανταφύλλου Παναγιώτης.
O K.O.K. ευχαριστει θερμά το Δήμο Λαμιέων και τους χορηγούς για τα αναμνηστικά τους δώρα του και κυρίως τον Νηρέα Λαμίας για την υπέροχη φιλοξενία.