Επίκεντρο ο άνθρωπος Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στην Αγία Τριάδα

3471

Με τον τίτλο «Ενημερώνομαι – Δυναμώνω – Διεκδικώ» το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ημερίδα, στο ‘‘Λαογραφικό Μουσείο Κωνσταντίνου και Αλέξανδρου Τσάτσου’’ στην Αγία Τριάδα και στην συνέχεια έγινε παρουσίαση των  Κοινωνικών Δομών του Δήμου Καρπενησίου.

Αναλυτικά παρουσιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το ΚΔΑΠ –ΜΕΑ ‘‘Ανεμώνη’’, από τους αντίστοιχους αρμόδιους υπαλλήλους των δομών και οι κοινωνικές δράσεις τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Καρπενησίου Πατέρα  Ιλαρίωνα Λιάσκο, που μίλησε για την Εκκλησία και την ψυχική νόσο καθώς και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αμεα ΠΕ Ευρυτανίας, με την Πρόεδρο κ. Κριπάση Μπάρκα, η οποία έκανε σύντομη αναφορά στις δράσεις του συλλόγου και τοποθετήθηκε για την κοινωνική πολιτική του Δήμου καταθέτοντας προτάσεις. Την δράση του Κέντρου Κοινότητας παρουσίασαν οι κ. Φακίτσα Α. και Τραστέλη Μ, ενώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο μίλησε η κα Βαρέλη Θ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γκαρίλα, ο Πρόεδρος ΤΚ Δομιανών κ. Κουτρής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοντογιώργος, οι αιδεσιμότατοι π. Ηλίας και π. Νεκτάριος  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιατριαδητών κ. Καρβέλης.