Επίσημο. Η Σουλιώτη στηρίζει Καρδαμπίκη

33651

Με την δημοσιοποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των συνδυασμών της κας Χρυσούλας Σουλιώτη και του κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, ανακοινώθηκε πριν από λίγο η συνεργασία των δύο υποψηφίων και των συνδυασμών τους στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου. Το συμφωνητικό αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί Συνδημότες,

Την Κυριακή των εκλογών της 26/5/2019, εσείς οι δημότες μας, μας εμπιστευτήκατε. Δώσατε στους δύο συνδυασμούς μας,  ποσοστό 60,61% του εκλογικού σώματος,την πλειοψηφία δέκα τριών (13) εδρών, έναντι (8) της παρούσης δημοτικής αρχής και την σαφή εντολή προς εμάς, για μια Νέα Εποχή για το Δήμο μας και μια Νέα Διακυβέρνηση. Με την ψήφο σας καταγράψατε την αντίθεσή σας, στην παρούσα δημοτική αρχή και την διακυβέρνηση του Δήμου Αγράφων. Με την ψήφο σας, απαιτείται την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Αγράφων.Την Κυριακή 2/6/2019 στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές, μας περιμένει μια δεύτερη μεγάλη μάχη. Η τελική μάχη, που θα καθορίσει αν η ψήφος σας, θα μας δώσει την δύναμη να κάνουμε την Ανάπτυξη και την Αναγέννηση αυτού του τόπου, πράξη. Πριν αποφασίσουμε την συνεργασία και την κοινή στράτευση μας, σταθμίσαμε την βούληση των υποψηφίων και των δύο συνδυασμών, την δυνατότητα συμπόρευσης του προγράμματος και της ιδεολογίας μας, αλλά κυριότερα σταθμίσαμε την πλειοψηφία της βούλησης των ψηφοφόρων μας. Εξάλλου χωρίς εσάς, δε θα υπήρχε αυτή η ηχηρή δυναμική, την οποία θα πρέπει να μετουσιώσουμε σε αγώνα διεκδίκησης για τον Δήμο μας. Και οι δύο συνδυασμοί δημιουργηθήκαμε για να αλλάξουμε τα « κακώς κείμενα» της παρούσης δημοτικής αρχής. Θα ήταν λοιπόν αδύνατη στην παρούσα φάση οποιαδήποτε συνεργασία μαζί της.

Κατόπιν τούτων σας ανακοινώνουμε ότι στις επαναληπτικές  δημοτικές εκλογές της 2/6/2019, ο συνδυασμός« Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων », θα στηρίξει τον συνδυασμό « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », σε ένα Κοινό Αγώνα για τον τόπο μας, τον Δήμο μας, το μέλλον των παιδιών μας. Σας θέλουμε όλους μαζί μας, να δώσουμε την δεύτερη μάχη, που θα καθορίσει όχι μόνο τον πόλεμο, αλλά την Πορεία του Δήμου μας.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

« ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ »« Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΔΜΑΠΙΚΗΣ                                               

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ