Επιστολή από το ο Δ.Σ του Συλλόγου Καριτσιωτών Καρπενησίου

12765

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας,

Το Σάββατο 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού μας, παρουσία συγχωριανών και φίλων, τα εγκαίνια του νέου εντευκτηρίου μας. Τόσο η  συνεισφορά των απλών συγχωριανών μας σε εδέσματα όσο και  το  μεράκι  για εξυπηρέτηση του κόσμου από τα μέλη μας ήταν καθοριστικά ώστε η τελετή στο σύνολό της να στεφθεί με επιτυχία και όλοι μας να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ.

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε μετά τη ριζική ανακατασκευή – ανακαίνιση ενός από τα παλαιά καφενεία που βρίσκονταν στο χωριό μας, ύστερα από την ευγενική δωρεά του αρχικού κτίσματος προς τον Σύλλογό μας από τις οικογένειες  των  Νικολάου του Ανδρέα  και Ανδρέα του Κωνσταντίνου Μπακατσιά, τους οποίους για άλλη μια φορά ευχαριστούμε από καρδιάς .

Ο χώρος είναι ικανός να φιλοξενήσει εκδηλώσεις που  θα λαμβάνουν χώρα στο χωριό μας, θα είναι ανοιχτός και φιλόξενος προς οποιονδήποτε επιθυμεί  να τον επισκεφθεί και ελπίζουμε να αποτελέσει εστία συγκέντρωσης όλων των συγχωριανών μας, όποια εποχή του χρόνου και αν βρίσκονται εκεί.

Η ανακατασκευή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε η αμέριστη υλική και ηθική υποστήριξη από όλα τα μέλη μας, τους απόδημους Καριτσιώτες -η στήριξη κάποιων εξ αυτών υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική- καθώς και από πλειάδα φίλων του Συλλόγου.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε στη μεγάλη χορηγία του Καριτσιώτη επιχειρηματία Βασίλη Μπουγιουκλή, λόγω της οποίας δόθηκε τιμής ένεκεν και η ονομασία του εντευκτηρίου «Δημήτριος Μπουγιουκλής» στο όνομα του πατρός του , ιδρυτικού  μέλους του Συλλόγου μας .

Αξίζει  να επισημάνουμε  ότι η γρήγορη αποπεράτωση του έργου δεν θα είχε επιτευχθεί αν οι προσπάθειες του Αντιπροέδρου του συλλόγου Βασίλη Κατσιγιάννη δεν άγγιζαν τα όρια  του αδυνάτου.

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και σας θέλουμε συμπαραστάτες στα μελλούμενα που ελπίζουμε και επιθυμούμε  να είναι ακόμα πιο δημιουργικά για το καλό του χωριού μας.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Καριτσιωτών Καρπενησίου.