Ευχές για την νέα σχολική χρονιά.

2089

 

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από το Μητροπολίτη Καρπενησίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Γεώργιος μίλησε με πατρική αγάπη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά και συμβουλεύοντας τους γονείς και τους μαθητές να εμπιστεύονται τους εκπαιδευτικούς. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Πολλές ευχές για μια νέα σχολική χρονιά, το τέλος της οποίας θα βρει παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, πραγματικά χαρούμενους από τις επιτυχίες των στόχων που τώρα θέτουν».

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από τον  Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας.

‘‘Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ υγεία και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας αλλά και σε όλα τα μέλη της σχολική κοινότητας. Εμείς σαν περιφέρεια στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών όχι μόνο με ευχές αλλά και με συγκεκριμένες πράξεις οι οποίες ήδη παράγουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Με έργα για την εκπαιδευτική κοινότητα στην Ευρυτανία που ξεπερνούν τα 3 εκ €, βελτιώνουμε της σχολικές υποδομές μας, εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας, αλλά κυρίως, με στοχευμένες δράσεις,  δίνουμε χέρι βοήθειας στους μαθητές και στις οικογένειές τους που το έχουν περισσότερο ανάγκη’’.

 

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από το Δήμαρχο Καρπενησίου.

‘’Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες να εκπληρώσουν τις προσδοκίες και τους στόχους τους. Μέσα από  τη σωστή οργάνωση, μελέτη και ορθή διαχείριση του χρόνου τους, θα πετύχουν αυτό που επιθυμούν και ονειρεύονται. Το σχολείο παρέχει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, για να αποκτήσουν δεξιότητες και να αναπτύξουν την προσωπικότητά σας.

Εύχομαι ακόμα στους  εκπαιδευτικούς καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά δημιουργικό τους έργο, δύναμη και υπομονή στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Εμείς ως δημοτική αρχή, θα στηρίξουμε τις προσπάθειές των παιδιών και με σχέδιο θα αναβαθμίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό περιβάλλον, ώστε να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις αποτελεσματικής λειτουργίας όλων των σχολείων για όλους.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία! ‘’

 

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από  το Δήμαρχο Αγράφων.

‘’Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των παιδιών ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Εύχομαι να είναι μια χρονιά δημιουργική και ενδιαφέρουσα που θα βοηθήσει τους μαθητές να αναζητήσουν την αληθινή γνώση και θα προετοιμάσει τους αυριανούς πολίτες ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με κοινωνικές  ευαισθησίες.
Ο Δήμος Αγράφων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και επίλυση των προβλημάτων της εκπαίδευσης , εντός πλαισίου αρμοδιοτήτων του, και θα στέκεται πάντα δίπλα στο πλευρό της σχολικής κοινότητας.
Ιδιαίτερες ευχές απευθύνουμε στα «πρωτάκια», τα παιδιά που κάθονται για πρώτη φορά στα σχολικά θρανία, ώστε να αγαπήσουν τη μάθηση, τους δασκάλους και τους φίλους τους. Επίσης, στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα προετοιμαστούν εφέτος εντατικά για μια από τις μάχες της ζωής τους.
Εύχομαι και πάλι σε όλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.’’

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας για τη νέα σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στον αγιασμό των σχολείων του Καρπενησίου ο κ. Κοντογεώργος εύχεται ‘’σε όλα τα Ευρυτανόπουλα, να είναι υγιή και χαρούμενα και να απολαύσουν το ωραιότερο ταξίδι της ζωής τους στην γνώση. Ένα ταξίδι που θα ξεκλειδώσει τα όνειρά τους, θα αξιοποιήσει τους κόπους των γονιών τους και των δασκάλων τους, αλλά θα αποτελέσει και το διαβατήριο για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας’’.