Τα γραφικά Άγραφα επισκέφτηκαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Περίμετρος» που προβάλλεται στο κανάλι της ΕΡΤ3. Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή είχε φιλοξενήσει τον κ. Καρδαμπίκη με ζωντανή σύνδεση, μιλώντας για τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών των Αγράφων.

Αυτή το φορά οι δημοσιογράφοι ήρθαν να δουν από κοντά τις ομορφιές της Ευρυτανίας και επισκέφτηκαν τα ιστορικά μοναστήρια, συνομίλησαν με κατοίκους των χωριών, περιπλανήθηκαν στις περιπατητικές διαδρομές και στην άγρια φύση, συνάντησαν μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους με τους οποίους συζήτησαν για τη ζωή στα βουνά. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Ελένη Καμπάκη συναντήθηκε με τον κ. Καρδαμπίκη και συζήτησαν για τους ψηφιακούς νομάδες, και τις δράσεις του κ. Καρδαμπίκη για να αυξήσει τον πληθυσμό των Αγράφων.

Η κα Καμπάκη έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής για την επίσκεψή της: «Βουνοκορφές που ενώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο πλαισιωμένο από απίστευτη άγρια ομορφιά και φιλόξενοι άνθρωποι με όραμα και μεράκι για τον τόπο τους. Αυτός είναι ο Δήμος Αγράφων. Ένας μοναδικός, ξεχωριστός τόπος που σε μαγεύει παρασύροντάς σου στην ιστορία και την πορεία του!!!!»