Με αφορμή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των μελών που εκπροσωπούν την αντιπολίτευση στο Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: 

Η επιχείρηση ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται και καταλήξαμε στην πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά, που είναι από κατάστημα της πόλης μας, μετά από έρευνα αγοράς που κάναμε σε εξειδικευμένα καταστήματα που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και πιστοποιητικά κατασκευής εορταστικού διακόσμου στην Αθήνα, σε μεγάλο κατάστημα με Χριστουγεννιάτικα είδη από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και σε ντόπιους προμηθευτές για την προμήθεια Χριστουγεννιάτικης επισκέψιμης μπάλας και Χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών ειδών.

Σκοπός μας ήταν και παραμένει να φωτίσουμε τις καρδιές των δημοτών μας αλλά και την πόλη μας. Ο  Χριστουγεννιάτικος εξοπλισμός που προμηθευτήκαμε δεν είναι για μία χρονιά, θα παραμείνει και θα χρησιμοποιηθεί και τις επόμενες χρονιές στην πόλη και τα χωριά μας. Αυτό άλλωστε είναι πάγια τακτική κάθε χρόνο να προσθέτουμε και κάτι.

Κάναμε το δήμο μας κορυφαίο τουριστικό προορισμό και δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα λιγότερο. Είμαστε βέβαιοι ότι η πανδημία θα περάσει και δεν βλέπουμε το μέλλον του τόπου με μιζέρια αλλά με στόχους όραμα και αισιοδοξία.  

Τέλος προτεραιότητά μας παραμένει η αλληλεγγύη προς τους δημότες μας κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από το πλέγμα των κοινωνικών μας δομών που στηρίζουν όλους ανεξεραίτως τους δημότες που έχουν ανάγκη. Επίσης ο δήμος με τις αποφάσεις του στηρίζει από την αρχή της πανδημίας και όλους τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που πλήττονται, λειτουργώντας ως ανάχωμα στα προβλήματα.     

Ατενίζουμε το μέλλον και την καινούρια χρονιά που έρχεται με αισιοδοξία και ευχόμαστε να τελειώσει ομαλά η πανδημία, χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες, ώστε να πάρουμε πίσω τη ζωή στα χέρια μας.

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία και Ασφάλεια.

Η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ

Ευδοξία Κονιαβίτη