Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ευρυτανικού Παλμού ο έμπειρος Μηχανικός της Περιφέρειας, κ. Νίκος Γκορόγιας στα πλαίσια του νόμου της κινητικότητας και ανταποκρινόμενος στην δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου Αγράφων, υπέβαλλε αίτηση για την κάλυψη μόνιμης θέσης Μηχανικού στην ανύπαρκτη εδώ και 8 μήνες Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Είναι γνωστό ότι οι μηχανικοί του Δήμου έφυγαν όλοι με πρόγραμμα κινητικότητας επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής και η υπηρεσία έμεινε χωρίς κανέναν μηχανικό, μετά την μαζική αποχώρηση των τεσσάρων υπηρετούντων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, με τον Δήμαρχο Αγράφων, μας επιβεβαίωσε την είδηση, θεωρώντας πολύ πιθανό και άλλος μηχανικός να ενδιαφερθεί στα πλαίσια της κινητικότητας. Η μερική στελέχωση αρχικά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο Καρπενησίου θα επανεκκινήσει τα τεχνικά έργα που παραμένουν στάσιμα και την τοπική οικονομία.

Οι ειδικότητες για τις θέσεις που ανακοίνωσε ο Δήμος Αγράφων για την κινητικότητα είναι ΠΕ Λογιστικού –Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικού, ΤΕ Πληροφορικής και φυσικά ΤΕ Μηχανικών.