Η 22η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποίηθηκε με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης) την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 στις 12:00 μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης σε 14 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα αφορούσαν:

Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάδειξη Ιστορικού Κέντρου Οικισμού Πρασιάς και σύνδεση με τον ιστορικό χώρο ‘Το Κυπαρίσσι του Κοσμά του Αιτωλού’» της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων.

Έγκριση πρακτικού 1-β του διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δ.Ε. Φραγκίστας Δήμου Αγράφων».

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση οδικής σύνδεσης οδικού δικτύου Τσούκα – Άνω Τσούκα Τ.Κ. Παλαιοκατούνας Δ.Ε.Φραγκίστας» της Δημοτικής Ενότητας Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων.

Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση – Ανάδειξη Κεντρικών πλατειών Δ.Δ. Παλαιοκατούνας» της Δημοτικής Ενότητας Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων.

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ.ΤΡΙΔΕΝΔΡΟΥ Δ.Ε.ΑΓΡΑΦΩΝ» της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων του Δήμου Αγράφων.

Έγκριση επιμήκυνσης του χρονοδιαγράμματος του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Αγράφων, Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020». Ορισμός επιτροπής κληρώσεως για το ΜΗ.Μ.Ε.Δ.

Έγκριση μετακίνησης αντιδημάρχων του Δήμου Αγράφων στην Αθήνα για την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «9η Athens international Tourism & Culture Expo 2022».

Έγκριση πρακτικού ΙΙ του διαγωνισμού του έργου «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ».

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Τ.Κ.ΛΙΘΟΧΩΡΙΟΥ Δ.Ε.ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ» της Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων του Δήμου Αγράφων.

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» της Δημοτικής Ενότητας Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων.

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Τ.Κ.ΛΕΠΙΑΝΩΝ Δ.Ε.ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ».

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση της 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2022 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και Παροχή σύμφωνης γνώμης και αποδοχή ανάληψης υλοποίησης δράσεων στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π.» από του Δήμους της χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.».