Θεαματική η ετήσια επίδειξη του Α.Σ.Τ.Κ.Ν ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

19344

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν.Ευρυτανίας συμπληρώνοντας τα 28 χρόνια ζωής και δράσης πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη επίδειξη των αθλητών του με προσράμματα Tae kwondo, Kick Boxing και Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους επί τρεις περίπου ώρες μικροί και μεγάλοι αθλητές παρουσίασαν ένα φανταστικό πρόγραμμα σε μια κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Καρπενησίου.

Στα δυο δυναμικά αθλήματα του Tae kwon-do και Kick Boxing οι αθλητές παρουσίασαν τεχνικές αγώνα, αυτοάμυνες, λακτίσματα, γροθιές, πολλαπλές θραύσεις (σπασίματα) εναέρια και εδάφους. Επίσης χορευτικό Tae Kwon–do με μουσική, συγχρονισμένα λακτίσματα και Poomse(τυποποιημένες τεχνικές).

 

Στο τέλος της εκδήλωσης τα κοριτσάκια των τμημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής έκλεψαν την παράσταση με ασκήσεις ευλυγισίας και ομορφιάς.

Επίσης βραβεύτηκαν οι παρακάτω αθλητές που είχαν μέσα στην χρονιά που μας πέρασε Πανελλήνιες Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις. ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ -ΝΤΡΙΒΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ -ΒΙΓΛΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΝΑ ΑΡΩΝΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΔΡΟΣΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ Αυτοί οι αθλητές είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing και θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθει τον Σεπτέμβριο στην Βενετία στην Ιταλία.

Επίσης βραβεύτηκαν και οι αθλητές για τις διακρίσεις τους: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ -ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ -ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΜΑΡΘΑ -ΡΟΜΠΑΚΙΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΠΛΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ -ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ -ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας Κ.Κ.Γεωργίου ο Πατέρας Νικόλαος, οι Αντιδήμαρχοι Κα Γκαριλα Γεωργία, Ο Κος Χαλκιάς Παντελής και ο Κος Βονόρτας.

Από την περιφέρεια παρευρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Κα Καλαντζή Κατερίνα ο Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου Κος Λαππας Μενιος και ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κος Σταμάτης Ιωάννης. Επίσης εκλεκτοί προσκεκλισμένοι ήταν οι δάσκαλοι Κουκουλέτσος Βάϊος, Ποζαπαλιδης Κώστας και η Λιτοπουλου Ιωάννα.

Οι προπονητές Ζαρμακουπης Νίκος και Σταύρος καθώς και η γυμνάστρια Πασά Βιβή που επιμεληθήκαν τα προγράμματα δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκόμενων για την καταπληκτική παρουσίαση και εμφάνιση των αθλητών που με τον δυναμισμό και τις τεχνικές.