Θλίψη στα Άγραφα για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου

4877

Σοκ προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 55χρονου Γεωργίου Δ. Σφήκα, προέδρου της Τοπικής κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αγράφων Ευρυτανίας ,που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο το απόγευμα όταν καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου σε δασική περιοχή, την ώρα που έκοβε ξύλα.

Ολόκληρη η κοινωνία των Αγράφων –και ιδιαίτερα η ευρύτερη περιοχή της ΔΕ Βίνιανης που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός – αλλά και η Λαμία όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά, σοκαρίστηκε από το τραγικό και αιφνίδιο αυτό γεγονός.

Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στα Γαλανέικα Λαμίας και συγκεκριμένα στο συνοικισμό Ευρυτάνων. Στο Δήμο Αγράφων ως ένδειξη πένθους για την ημέρα της κηδείας ακυρώθηκαν όλες οι συνεδριάσεις οργάνων, όπως αυτή της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αγράφων, Θεόδωρου Μπαμπαλή

«Φτωχότερη» είναι η οικογένεια του Δήμου Αγράφων από το Σάββατο το μεσημέρι, μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Γεωργίου Σφήκα.

Ένας σπουδαίος Αγραφιώτης, ένας ευγενικός και καλός πατριώτης που αγαπούσε τον τόπο του και ήθελε να τον υπηρετήσει και από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή, όταν ένας κορμός δέντρου του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ένας εξαιρετικός συνεργάτης με συνέπεια, ήθος, εντιμότητα και ευθύνη, με ατέλειωτη καλοσύνη και εργατικότητα, που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και υπηρετούσε την τοπική κοινότητα του Αγίου Δημητρίου με όλες τις δυνάμεις του.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων και ολόκληρη η δημοτική οικογένεια, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του συμπατριώτη, συνεργάτη και φίλου Γεωργίου Σφήκα, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του. Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη καλό ταξίδι».