Κάρτα παρουσίας θα διαθέτουν πλέον οι γονείς που τα παιδιά τους είναι γραμμένα σε παιδικούς σταθμούς της χώρας και για το λόγο αυτό όπως όλοι οι Δήμοι έτσι και ο Δήμος Καρπενησίου ενημερώνει τους γονείς που είναι δικαιούχοι VOUCHER ότι  θα πρέπει να εκτυπώσουν την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.) των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς  με κωδικούς TaxisNet ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr):

Παιδικοί Σταθμοί-ΚΔΑΠ -> Περίοδος 2022-2023 -> Εφαρμογή Νόμιμων Εκπροσώπων των ωφελούμενων. Πρόκειται για το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής παρουσιών Enarmonisys για τους ωφελούμενους της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» και του προγράμματος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ», περιόδου 2022-2023.

Για την προσέλευση στους Παιδικούς Σταθμούς οι ωφελούμενοι θα πρέπει να διαθέτουν την κάρτα παρουσίας του παιδιού, την οποία θα φέρουν μαζί τους καθημερινά, προκειμένου να σαρώνεται με ειδική συσκευή από το προσωπικό του Σταθμού. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22373 -50039 στην υπάλληλο Αγγελική Μπέσσα.