Με κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, κατά την οποία δεν υπήρχε καμιά πρόσβαση από τους εκπαιδευτικούς που προσπαθούσαν από τα ξημερώματα να κληρώσουν τα θέματα των εξετάσεων τη Δευτέρα και χθες, Τρίτη. Διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί μάταια από τις 6 το πρωί προσπαθούσαν να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων για να κληρώσουν τα θέματα. Λίγο μετά τις 8 το πρωί ο Γενικός Γραμματές του Υπ. Παιδείας, κ. Αλέξης Κόπτσης μιλώντας στον ANT1 ανέφερε πως τα προβλήματα προκλήθηκαν και πάλι από επίθεση χάκερ.

Σε ερώτηση του Παλμού στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην τράπεζα θεμάτων στις εξετάσεις του Λυκείου στην Ευρυτανία και αν έχει ήδη αποκατασταθεί, ο κύριος Τριανταφύλλου απάντησε ως εξής:

“Ναι, υπήρξαν προβλήματα στην Ευρυτανία και χθες και σήμερα, ωστόσο κατάφεραν να επιλυθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να προκαλέσουν τεράστια καθυστέρηση στους μαθητές. Ο βαθμός της καθυστέρησης εξαρτάται από το εκάστοτε σχολείο. Στην Ευρυτανία, νομίζω, διήρκεσε μία ώρα ενώ στα Φουρνά μισή ώρα. Πάντως, τώρα έχει αποκατασταθεί η κατάσταση.”