Στο συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” συστρατεύεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Διαμαντής, έχοντας εμπιστοσύνη στις ιδέες και τα οράματα του συνδυασμού αλλά και αστείρευτη διάθεση για σκληρή δουλειά, όπως αναφέρει ο κ. Καρδαμπίκης και συνεχίζει ως εξής: «οΚώστας Διαμαντής είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας με καταγωγή από τη Γρανίτσα και το Λιθοχώρι Ευρυτανίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον πρωτογενή τομέα του τόπου, βιώνοντας εκ των έσω τις δυσκολίες. Οι επαγγελματικοί του στόχοι τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα, όπου ζει και εργάζεται στον κλάδο της βιομηχανίας. Το βλέμμα του όμως παραμένει πάντα στραμμένο στον τόπο του μαζί με την άσβεστη επιθυμία να γυρίσει πίσω και να εστιάσει στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου». Συμμετέχει ενεργά στον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο της Γρανίτσας και την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών, όπου μαζί με τα άλλα μέλη προσπαθεί να συμβάλλει στην ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου του τόπου του.

Ο Αλέξης Καρδαμπίκης δήλωσε για την υποψηφιότητα αυτή τα εξής: «Η υποψηφιότητα του Κώστα είναι προστιθέμενη αξία για την κοινή μας προσπάθεια, αφού είναι ένα νέο παιδί με ευδιάκριτο κοινωνικό στίγμα και προσφορά. Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας με τον Κώστα Διαμαντή και συνεχίζουμε δυναμικά για να σχεδιάσουμε δημιουργικές δράσεις για τους δημότες μας στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, κάνοντας ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Κώστα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Ο Δημήτρης Κοντοβάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


«Αποτελεί πάγια πεποίθηση μας πως η ενεργός συμμετοχή ανθρώπων με διάθεση προσφοράς, είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Μαζί μας στη: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” ο Δημήτρης Κοντοβάς» αναφέρει ο Αλέξης Καρδαμπίκης στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κοντοβά και συνεχίζει:

«Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ μεγάλωσε δίπλα από την όμορφη λίμνη των Κρεμαστών, το γραφικό Νεοχώρι. Τα πρώτα του γράμματα τα έμαθε στο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Γεώργιο και έχει σπουδάσει Μηχανικός αυτοκινήτων.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολήθηκε με την κτηνοτροφία έως ότου διορίστηκε στο Δήμο Σαρωνίδας και μετά από λίγα χρόνια επέστρεψε ως μόνιμος κάτοικος στον Άγιο Γεώργιο και ως υπάλληλος στην ΠΕ Ευρυτανίας στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ενώ παράλληλα ασχολείται και με την καλλιέργεια της ελιάς. Πάντα είχε ενδιαφέρον για τα κοινά και γι’ αυτό το λόγο αποτέλεσε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Παλαιοχωρίου ενώ το 2014 εκλέχθηκε και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και είναι επιτακτική η ανάγκη συσπείρωσης όλων όσων έχουν διάθεση να συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν κ επιβάλλεται άμεσα η λύση τους».