Θύμα κλοπής έπεσε πριν από λίγες ημέρες μια γυναίκα στην νότια πλευρά της πόλης της Λαμίας.

Η άτυχη γυναίκα πήγε σε  λαϊκή αγορά της  πόλης για τα ψώνια της και πάρκαρε το αυτοκίνητο της απέναντι από το ΚΕΥΠ. Αφού έκανε τα ψώνια της επέστρεψε στο αυτοκίνητο της και ανοίγοντας το έβαλε στη θέση του συνοδηγού τα ψώνια και άφησε και το πορτοφόλι της.

Μέχρι να πάει  στην θέση του οδηγού το  πορτοφόλι είχε κάνει …»φτερά.»

Το αντιλήφθηκε αμέσως όταν μπαίνοντας στο αυτοκίνητο της  πήγε να ταχτοποιήσει τα ψώνια που είχε κάνει.   

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετά από  λίγες  ημέρες και ενώ οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα, ξεκίνησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την επανέκδοση της ταυτότητας της, της άδειας οδήγησης της και των τραπεζικών της καρτών.   

Πριν από δύο ημέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από σχολική μονάδα της πόλης, όπου την ενημέρωσαν ότι μαθητές του σχολείου βρήκαν σε οικόπεδο παρακείμενο του σχολικού συγκροτήματος την ταυτότητά της και το δίπλωμα του αυτοκινήτου.

Παρά και τις δικές της αναζητήσεις στο οικόπεδο και στην πέριξ περιοχή κάτι άλλο από το περιεχόμενο του πορτοφολιού δεν βρέθηκε. 

«Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβαν και το πήραν ….κράτησαν μέχρι και το φλουρί της βασιλόπιτας που είχα μέσα στο πορτοφόλι εκτός των    χρημάτων και των καρτών που χρησιμοποιώ…» είπε φανερά στενοχωρημένη στο «ilamia.gr».

(Πηγή: ilamia.gr)