Ο καθιερωμένος Αγιασμός που σήμανε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας. Στο Καρπενήσι μετά από τον αγιασμό ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Σουλιώτης, δήλωσε: «

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.
Σε κάθε εκπαιδευτικό, γονέα και κηδεμόνα εύχομαι να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για να σταθούν δίπλα στα παιδιά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος τους.
Είναι γεγονός ότι ξεκινά μια δύσκολη και αβέβαιη ως προς την εξέλιξή της χρονιά, με μια νέα καθημερινότητα να έχει διαμορφωθεί στην οποία πρέπει μικροί και μεγάλοι να προσαρμοστούμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι με υπευθυνότητα θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες απαιτήσεις της ιδιαίτερης αυτής χρονιάς.
Ο Δήμος Καρπενησίου θέλοντας να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε όλες οι σχολικές μονάδες να είναι έτοιμες και καθαρές να υποδεχθούν τους μαθητές.
Συνεχίζουμε, σε συνεννόηση και συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και ασφάλεια!»