Βραβεύσεις και πολύ κέφι σε ένα παραδοσιακό γλέντι

Στις 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μεγάλο πανηγύρι στο Λημέρι του Δήμου Αγράφων. Όπως κάθε χρόνο, οι Λημεριώτες τιμούν την γιορτή της Παναγίας της Προυσιώτισσας με εκκλησιασμό και ένα παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική.

 

Φέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια, τη διοργάνωση του πανηγυριού ανέλαβε ο Σύλλογος Λημεριωτών ‘Ο Κατσαντώνης’, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Καλά οργανωμένο, με καλό φαγητό και όμορφη παραδοσιακή μουσική στο πανέμορφο πλατανόδασος ΄Βραγγιανίτη’, το φετινό γλέντι και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο Σύλλογος Λημεριωτών στο ετήσιο Πανηγύρι στις 23 Αυγούστου τίμησε τους: Παπαροϊδάμη Κοσμά ως εν ζωή ανάπηρο πολέμου κάνοντας αναφορά σε όλους τους ανάπηρους πολέμου του χωριού, τον Ιερόθεο Σπανομήτσο ως επί 54 χρόνια ηγούμενο στην Αγία Ελεούσα και τον Γεώργιο Παπαροϊδάμη ως υψηλόβαθμο στο πτυχίο Ιατρικής. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Κονιαβίτης.

Στο πανηγύρι παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΔΣ Αγράφων κ. Σταμούλης και ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Παπαθανάσης

Το ‘παρών’ έδωσαν στο πανηγύρι ο Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Αγράφων κ. Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Παπαθανάσης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.