Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19 και πρωτίστως σε μία προσπάθεια να είναι δίπλα στο δημότη αυτές τις δύσκοlες ώρες, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, όσοι δημότες δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν σε αγαθά και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης κατά δήλωσή τους, (παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, παραλαβή αιτήσεων- παράδοση πιστοποιητικών, επείγουσες συναλλαγές με το δημόσιο, κα) να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη στο 15455 ή στο 2237350039 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 8:00-14:00, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Η εξυπηρέτηση των δημοτών που ανήκουν στις παραπάνω ευπαθείς ομάδες θα πραγματοποιείται κατ’ οίκον μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, διατηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Σοφία Ζαλοκώστα στο 2237350026 και 6981313581.