Με απευθείας ανάθεση η αποκατάσταση βλαβών των αντλιοστασίων στα Τοπόλιανα.

2426

Την απευθείας ανάθεση αποφάσισε ο Δήμος Αγράφων, για την υπηρεσία «Αποκατάσταση βλαβών αντλιοστασίων Τ.Κ. Τοπολιάνων» στην εταιρία «ΤΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» που εδρεύει στο Αγρίνιο έναντι αμοιβής 8.950,00€ συν ΦΠΑ (24%) 2.148,00€ (συνολική δαπάνη 11.098,00€).

Η υπηρεσία θα εκτελεστεί ενός πέντε (5) ημερών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την μελέτη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών – Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγράφων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, με βάση το από 25-9-2018 έγγραφο του Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών – πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας σχετικά με το κατεπείγον του θέματος, καθώς και το γεγονός ότι δεν μπορεί η βλάβη να αντιμετωπιστεί με τα ιδία μέσα που διαθέτει ο Δήμος Αγράφων και επιπλέον το γεγονός της αδράνειας του Δήμου θα προκαλέσει εκτεταμένη διακοπή νερού ύδρευσης, απειλώντας αφενός τη δημόσια υγεία των κατοίκων και την επιβίωση αυτών καθώς και των οικόσιτων ζώων και αφετέρου πιθανώς να θιγούν τα δημοτικά συμφέροντα διότι σε περίπτωση αδράνειας θα εγείρονται αστικές και άλλες αξιώσεις κατά του Δήμου για ζημίες στην ανθρώπινη υγεία, στο ζωικό κεφάλαιο των οικόσιτων ζώων κ.α.