Β. Βλάχος και Δ. Σταμάτης ανάμεσα στα μέλη της

Οι Καρπενησιώτης Βαγγέλης Βλάχος, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αθηναίων και Δημήτρης Σταμάτης, Διευθύνων Σύμβουλος ΔΑΕΜ Α.Ε και στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, συμμετέχουν στο θεσμό των Best City Awards 2022, ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Η Κριτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαστεργίου, Πρόεδρο ΚΕΔΕ & Δήμαρχο Τρικκαίων, συναποτελείται από έμπειρα στελέχη ΟΤΑ όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Χανίων, καθώς και αναγνωρισμένα μέλη με βάση το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο.

Tα Best City Awards 2022 αναδεικνύουν και επιβραβεύσουν καινοτόμα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την «κοινωνική τους συνοχή».

Σκοπός των Best City Awards 2022 είναι να διευκολύνουν τη μετατροπή των κοινοτήτων στην χώρα μας σε πραγματικά έξυπνες και αειφόρες πόλεις, όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από την ελεύθερη πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η πολιτεία, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.