Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Αιγαίου Πανεπιστημίου

2025

Διπλασιάστηκε ο αριθμός των επιμορφούμενων που παρακολουθούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Αιγαίου Πανεπιστημίου, το οποίο  υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου. Κατάμεστο ήταν για ακόμη μια φορά το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου το περασμένο Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 από του συμπολίτες μας που διψούν για μάθηση.

Στην δεύτερη αυτή Επιμορφωτική συνάντηση εισηγήτρια ήταν η  κα Ανδρομάχη Μπούνα Δρ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η εισηγήτρια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 120 επιμορφούμενων με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων στη δεύτερη διάλεξη, από μια σειρά εννέα μηνιαίων συναντήσεων με θέμα ”Κατασκευάζοντας έμφυλες ταυτότητες στην οικογένεια και το σχολείο”. Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει όλο το χειμώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν επιμορφωτική δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιείται σε πενήντα πέντε πόλεις της χώρας με τη συμμετοχή 10.000 πολιτών. Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για 1 Δεκεμβρίου 2018 με θέμα «Διαζύγιο – Συνεπιμέλεια» με εισηγήτρια την κα Περσεφόνη Σάββα, Δικηγόρος. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα καλέστε στο τηλ.2237350043.