Με την τελετή λήξης πέρασε στην ιστορία το 1o Evrytania Cup

8023

Το πρώτο τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας (23-25 Ιουνίου) ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παρουσία περίπου 400 αθλητών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Με τους πρωινούς αγώνες της Δευτέρας 25 Ιουνίου τελείωσε το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας Evrytania Cup.

Στην κατηγορία Under 15 πρώτος ήταν ο ΠΑΟΚ, δεύτερο το Lido, τρίτη η Boca Λειβαδιάς, τέταρτος ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, πέμπτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και έκτος ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Στην κατηγορία Under 13 ο Απόλλων Καβάλας τερμάτισε πρώτος και οι Τράχωνες Αλίμου δεύτεροι. Τρίτη ήταν η Boca Λειβαδιά, τέταρτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και πέμπτος ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου.

Στην κατηγορία Under 11 νικητής αναδείχτηκε ο Απόλλων Καβάλας, δεύτερη ήταν η Boca Λειβαδιάς και τρίτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ, στην πέμπτη το Lido και στην έκτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Έβδομη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και όγδοος ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου.

Τέλος στην κατηγορία Under 9 πρώτη ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Δεύτερος τερμάτισε ο ΑΠΟΕΛ και τρίτος ο ΠΑΟΚ Black. Τέταρτη ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, πέμπτος ο ΑΠΟΚ Καρπενησίου και έκτος ο ΠΑΟΚ White.

Η τελετή λήξης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας(25/6) στο κλειστό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου.

Το τουρνουά έγινε σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ15, Κ13, Κ11, Κ9) και έλαβαν μέρος οι: ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Lido, Απόλλων Καβάλας, Τράχωνες Αλίμου, Boca Λειβαδιάς, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Οι αποστολές διέμειναν στα ξενοδοχεία Montana και Avaris.

 

Τις απονομές έκαναν εκ μέρους της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Βασίλης Κατσίκης, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, ο Πρόξενος της Ουρουγουάης στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Καζαντζής και ο εκ των υπευθύνων του τουρνουά Δημήτρης Κουρλός.

Εκφωνητής ήταν ο Αλέκος Θεοδωρίδης, πρώην βοηθός προπονητής-γυμναστής της Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε σημαντική συμβολή στη διοργάνωση με τον προπονητή της Κ9 Νίκο Νικολαΐδη.

Συνδιοργανώτες ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το Evrytania Sport.