Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την παραχώρηση στον Δήμο Καρπενησίου των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου Δημαρχείου, έτσι ώστε ο Δήμος μας να έχει τη χρήση του χώρου χωρίς να επιβαρύνεται με το μηνιαίο μίσθωμα. Το κτίριο είχε παραχωρηθεί το 2011 και μέχρι σήμερα τα ενοίκια συμψηφίζονταν με τα έργα που έγιναν για την ανακατασκευή του και δεν επιβάρυναν τον προϋπολογισμό του Δήμου. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα υποβληθεί το αίτημα για την παραχώρηση του κτιρίου με χρησιδάνειο, δωρεάν δηλαδή για τον Δήμο, συμφωνία με την οποία ο Δήμος εξοικονομεί 23.000 € τον χρόνο.
Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη για την κατανόηση στο αίτημά μας. Στη συνάντηση συζητήθηκε και η άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον ΟΑΕΔ για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, μια συνεργασία που αποτελεί πρότυπο και για άλλες δομές που λειτουργεί ο ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα».