Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η 6η Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου. Δεκατρία (13) ήταν τα θέματα για τα οποία τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν αποφάσεις. Αυτά αφορούσαν την αποδοχή των όρων για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την εκτέλεση του έργου «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καρπενησίου» ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», την αποδοχή της απόφασης ένταξης της Πράξης «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στο Δήμο Καρπενησίου» στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2021 του Πράσινου Ταμείου και την εισήγηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022.

Επίσης συζητήθηκε ο καθορισμός τελών παλαιού κοιμητηρίου Καρπενησίου έτους 2022, η έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δ’ τριμήνου του έτους 2021, η εξειδίκευση πίστωσης για “Παράθεση γεύματος στα μέλη του ΚΑΠΗ” Δήμου Καρπενησίου, ο ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σε υπόθεση κατεδάφισης επικινδύνως ετοιμόρροπου κτιρίου και η διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους.

Ακόμη αποφάσεις έλαβαν για την έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο: «Αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης Δήμου Καρπενησίου», την παραχώρηση εδαφικής λωρίδας σε κοινή χρήση στην Κοινότητα Αγίου Νικολάου,  την σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών – τεχνικά – ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Καρπενήσι – Άγιος Νικόλαος», τη σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Βελτίωση υποδομών Τ.Κ. Άμπλιανης, Μεσκοκώμης, Ροσκάς, Στάβλων και Ψιανών» και τη σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή αγωγού αποχέτευσης λόγω καθίζησης οδοστρώματος στην Κοινότητα Αγίου Νικολάου».