Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η 10η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου. Δεκατρία (13) ήταν τα θέματα για τα οποία τα μέλη της Επιτροπής κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις.

 Αυτά αφορούσαν την έγκριση της απόφασης της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ 2022), την έγκριση της απόφασης της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (Εισηγητική έκθεση, για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων οικονομικού έτους 2022), την έγκριση της απόφασης της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού και στοχοθεσίας οικ. έτους 2022), τον πολυετή προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού Δήμου Καρπενησίου 2023-2026, την υποβολή πρότασης του Δήμου Καρπενησίου στην Πρόσκληση 86 «Εκπόνηση μελετών ωρίμανσης έργων στον τομέα του Πολιτισμού» της ΕΥΔ Ε.Π. «Στερεά Ελλάδα», την αποδοχή των όρων ένταξης της πράξης: «Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρόμετρων και συστήματος αυτόματης ανάγνωσης ενδείξεων του Δήμου Καρπενησίου» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και την αποδοχή οικονομικής προσφοράς από την ΔΕΔΔΗΕ για την σύνδεση Φ/Σ240Kw επί κτιρίου μέσω υφιστάμενης παροχής Μέσης Τάσης (Μ.Τ) και ορισμό νόμιμου εκπροσώπου.

Επίσης συζητήθηκε η έγκριση σύναψης και το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των Δήμων Χαλκιδέων, Λαμιέων, Καρπενησίου, Δελφών, Λεβαδέων, Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την υλοποίηση της πράξης: «Εξοπλισμός σταδίων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της-έγκριση μελέτης και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, η παράταση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης, για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Καρπενησίου» ΟΜΑΔΑ Β’ (Συντήρηση χώρων πρασίνου της πόλης Καρπενησίου), μέχρι την 31 Μαΐου 2022, η διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους, η τακτοποίηση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και απαλλαγή υπολόγου, η έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση υδρομάστευσης στην Τ.Κ. Ψιανών Δήμου Καρπενησίου» και η σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας ΔΕ Δομνίστας, Κτημενίων, Προυσού και Φουρνάς στον Δήμο Καρπενησίου για τα έτη 2017-2018 (Α’ Φάση)».