Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, η 5η Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου.
Τα μέλη της Επιτροπής κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις για θέματα που αφορούν την αποδοχή οικονομικής προσφοράς από τον ΔΕΔΔΗΕ για την σύνδεση Φ/Σ 999,90Kw και ορισμό νόμιμου εκπροσώπου, την εξειδίκευση πίστωσης για τα Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής έτους 2022, την έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο: “Ανάπλαση – Αναβάθμιση των οδών Αγ. Νικολάου& Γεωργίου Κονδύλη της πόλεως Καρπενησίου ” προϋπολογισμού 354.000,00€ και την αποδοχή και έγκριση της μελέτης ανάπλασης πλατείας παραδοσιακού οικισμού Φουρνάς Δήμου Καρπενησίου.
Επίσης συζήτησαν σχετικά με την έγκριση 2ου(Τακτοποιητικού) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Ανακατασκευή αγωγού αποχέτευσης λόγω καθίζησης οδοστρώματος στην Κοινότητα Αγίου Νικολάου» στο Δήμο Καρπενησίου αναδόχου Ιωάννη Σαπάνα, την έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση βλάβης οχετού στην οδό Αθ. Καρπενησιώτη» και την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής για το έργο ‘Επισκευή στέγης ΕΠΑΛ Καρπενησίου’ αναδόχου Βασιλείου Αθανασιάδη ΕΔΕ.