Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η 20η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγράφων. Επτά (7) ήταν τα θέματα για τα οποία τα μέλη της Επιτροπής κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις.

Αυτά αφορούσαν την έγκριση απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγή του υπολόγου κ. Νικόλαου Μαρούλη, την έκδοση εντάλματος Προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για τον έλεγχο ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου Αγράφων και την έκδοση εντάλματος Προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για πληρωμή παραβόλων υπέρ πράσινου ταμείου λόγω εκπρόθεσμης υποβολής αίτησης εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) της πηγής που βρίσκεται στη θέση «Κεφαλόβρυσο» Βοϊλάδας της κοινότητας Μαραθιά και την εκπρόθεσμη καταχώρηση του αντίστοιχου φακέλου στη Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας.

Επίσης αποφάσεις έλαβαν για την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ’ τριμήνου εσόδων- εξόδων οικ. έτους 2023, την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών συσσιτίου για τις μαθητικές εστίες, τον παιδικό σταθμό και γάλακτος για τις υπηρεσίες του Δήμου Αγράφων για τρία έτη, συνολικής αξίας συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 297.715,82 €, την έγκριση της 7ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2023 και την έγκριση μετακίνησης αντιδημάρχων του Δήμου Αγράφων στη Θεσσαλονίκη για την 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ” Philoxenia.