Την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και εγγραφή νέων έργων-υπηρεσιών στον προϋπολογισμό 2021 θα εισηγηθούν σήμερα στο Δ.Σ. Καρπενησίου. Αναλυτικότερα, στο τεχνικό πρόγραμμα προστίθενται τα εξής έργα:

1. Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου. Το έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με το ποσό των 47.740 € απαιτείται ενίσχυση του Κ.Α. με το ποσό των 9.760 € το οποίο θα καλυφθεί από ίδιους πόρους, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημοπράτηση του έργου.

2. Επισκευή στέγης κτιρίου ΕΠΑΛ Καρπενησίου π/υ 24.000

3. Παροχή υπηρεσιών σύνταξης και προετοιμασίας φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” (Πρόσκληση ΑΤ10 «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ», π/υ σύνταξης φακέλου 6.200 ευρώ,

4. Παροχή υπηρεσιών σύνταξης και προετοιμασίας φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” (Πρόσκληση ΑΤ05 «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία»π/υ σύνταξης φακέλου 6.200 ευρώ, και

5. Βελτίωση υποδομών Βράχας ποσού 15.000 ευρώ. Μετά από τις τροποποιήσεις αυτές προκύπτει μείωση του αποθεματικού κατά 46.160,00€.