Με απόφασή του ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ορίζει τη Νικολέτα Κοκόση- Χαβέλου, Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχο από 22-06- 2022 μέχρι και 31-12-2022.

Στην κα Νικολέτα Κοκόση- Χαβέλου του Βασιλείου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Ισότητας, στήριξης Οικογενειακής Ζωής και Τρίτης Ηλικίας, μεταβιβάζει την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με:

Α) Θέματα Ισότητας των Φύλων, όπως αυτά περιγράφονται στον οικείο Ο.Ε.Υ (άρθρο 14), και ιδίως σε θέματα που στοχεύουν στην ισότητα ανδρών και γυναικών, καθώς και σε θέματα πρόληψης της έμφυλης βίας και της καταπολέμησής της.

Β) Θέματα στήριξης της Οικογενειακής Ζωής, όπως αυτά περιγράφονται στον οικείο Ο.Ε.Υ. (άρθρο 14), και ιδίως σε θέματα που αφορούν την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και την εξισορρόπηση οικογενειακής ζωής και εργασίας.

Γ) Θέματα στήριξης της Τρίτης Ηλικίας, όπως αυτά περιγράφονται στον οικείο Ο.Ε.Υ (άρθρο 14), και ιδίως σε θέματα που στοχεύουν στην προσέλκυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη την παροχή των υπηρεσιών του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Καρπενησίου, την κοινωνική στήριξή τους και των οικογενειών τους.

Η ορισθείσα Αντιδήμαρχος δεν θα λαμβάνει αντιμισθία, ενώ της μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα να υπογράφει όλες τις αποφάσεις ή άλλα έγγραφα που εκδίδονται κατ’ ενάσκηση των παραπάνω αρμοδιοτήτων της, καθώς και όλα τα έγγραφα αλληλογραφίας προς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, εφόσον αφορούν ζητήματα αρμοδιότητάς της.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από 22-06-2022.