Στην πρόσληψη του νέου ειδικού συνεργάτη του προέβη προ ολίγων ημερών ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, μετά την εξέταση των δικαιολογητικών όλων των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα τη θέση του ειδικού συνεργάτη σε θέματα διοίκησης, καθαριότητας και πρασίνου και επιπρόσθετα σε θέματα εποπτείας και συντονισμού κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Καρπενησίου λαμβάνει η Νεκταρία Ευσταθιάδου του Ηλία, καθώς διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, σύμφωνα με όσα ζητούσε ο Δήμος Καρπενησίου στην προκήρυξή του.

Η ανωτέρω σύμβουλος θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για θέματα που αφορούν την υλοποίηση δράσεων διοίκησης, καθαριότητας και πρασίνου και επιπρόσθετα σε θέματα εποπτείας και συντονισμού κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Καρπενησίου. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η διάρκεια της σύμβασης είναι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου και δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνεται. Η συνολική δαπάνη θα βαρύνει τους Κ.Α.(Ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες, επιστημονικοί συνεργάτες) και Κ.Α. (Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων) του προϋπολογισμού του Δήμου Καρπενησίου, κάθε έτους.