Την πρόσληψη με επιλογή, ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη, αποφοίτου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε. και Τ.Ε.) ανεξαρτήτως κλάδου/ ειδικότητας με αποδεδειγμένη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σχετίζονται με τη διοίκηση, την καθαριότητα και το πράσινο ανακοινώνει ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, μετά την αποχώρηση των δύο προηγούμενων συμβούλων του. Επιπρόσθετα προσόντα τα οποία θα συνεκτιμηθούν για τη θέση αυτή είναι η εμπειρία εποπτείας και συντονισμού κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και δράσεων κοινωνικής μέριμνας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών, η υποστήριξη, η συνδρομή και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί θεμάτων καθαριότητας και περιβάλλοντος, πρασίνου, καθώς και θεμάτων κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και δράσεων κοινωνικής μέριμνας. Το έργο του ειδικού συνεργάτη θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εντός οκτώ (8) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας δια του τύπου, τα δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους. Αυτά θα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο Δημάρχου (Ύδρας 6, ΤΚ 36100) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να αποσταλούν διά συστημένης επιστολής. Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από τα ειδικά προσόντα που αναφέρονται παραπάνω, πρέπει να διαθέτουν και τα γενικά προσόντα διορισμού σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το έργο του Ειδικού Συνεργάτη είναι ασυμβίβαστο με την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος. Η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποία θα προσληφθεί. Η Σύμβαση εργασίας των Ειδικών Συνεργατών, λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση, την καταγγελία της ή την πάροδο των πέντε (5) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου.