Ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου κ. Λερογιάννης Δημήτριος, επανέρχεται στο θέμα της διακοπής ηλεκτροδότησης στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Παρόλο που στην πρώτη αναφορά στο θέμα, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης είχε απαντήσει επί του θέματος, αυτή τη φορά η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» επανέρχεται και αναφέρει:

«Στις 16 Μαρτίου το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου ήρθε πάλι στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο. Ο ΔΕΔΔΗΕ διέκοψε τη ρευματοδότησή του! Ο Δήμαρχος, κατά τον προσφιλή του τρόπο, προσπάθησε να μεταφέρει την ευθύνη σε προηγούμενες δημοτικές αρχές, δηλώνοντας ότι καλούνται συνεχώς να διορθώνουν λάθη του παρελθόντος! Μας δήλωσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι ουσιαστικό αλλά τυπικό και ότι «την Δευτέρα το προπονητικό κέντρο θα έχει ρευματοδοτηθεί με μόνιμη παροχή». Στην ίδια γραμμή, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι «ο Δήμος δεν ήταν ενήμερος για την εργοταξιακή παροχή» και ουσιαστικά η εξέλιξη αυτή τους αιφνιδίασε. Καταλήγοντας ότι εντός των ημερών το προπονητικό κέντρο θα επαναρευματοδοτηθεί, με μόνιμη παροχή αυτή τη φορά.

Ρωτούμε λοιπόν: • Κύριε Δήμαρχε, από την παραλαβή του προπονητικού κέντρου έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Από τα 20 αυτά χρόνια, είστε στο τιμόνι του Δήμου (είτε ως αντιδήμαρχος, είτε ως δήμαρχος) τα τελευταία 10 χρόνια. Από ποια δημοτική αρχή παραλάβατε όλα αυτά τα προβλήματα που δηλώνετε; Μήπως από τον εαυτό σας; • Κύριε Δήμαρχε, γνωρίζετε ότι από τον Απρίλιου του 2018 ο ΔΕΔΔΗΕ σας ενημέρωσε ότι θα προβεί σε διακοπή ρευματοδότησης; Γνωρίζετε ότι τις 8 Ιανουαρίου 2021 ο Αντιδήμαρχος σας έκανε γραπτό αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ για παράταση ρευματοδότησης και έλαβε προθεσμία μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021; Απόφαση που ο ίδιος ο ΔΕΔΔΗΕ παράτεινε μέχρι τις 16 Μαρτίου 2021 πριν προβεί στην οριστική διακοπή. Αν δεν τα γνωρίζετε, μπορούμε να σας προσκομίσουμε τα έγγραφα. • Τέλος κύριε Δήμαρχε, θα ήταν εύκολο να μας προσδιορίσετε ποια είναι αυτή η «Δευτέρα» που θα επαναρευματοδοτηθεί «άμεσα» το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου; Η Μεγάλη Δευτέρα; Η Δευτέρα του Πάσχα; Μήπως η Δευτέρα παρουσία; Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, εξακολουθείτε να ισχυρίζεστε ότι αιφνιδιαστήκατε; Είναι τόσο εύκολο για εσάς να κατηγορείτε με τόσα ψεύδη τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία υπήρξε τόσο ελαστική απέναντί σας, απλά και μόνο επειδή έπραξε το αυτονόητο; Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, το προπονητικό κέντρο που αφήσατε με δική σας ευθύνη να φτάσει στην χειρότερη του κατάσταση, το χαρακτηρίζατε ως το κορυφαίο κέντρο της Ελλάδος. Δήλωση στην οποία συμφωνούμε. Όμως, οι δηλώσεις σας δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις σας. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως το προπονητικό κέντρο δεν αποτελεί προτεραιότητά σας. Για το λόγο αυτό έχει αφεθεί στην τύχη του. Δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα. Για να καλύψετε την αδιαφορία σας καταφεύγετε σε ανακρίβειες, αβάσιμες κατηγορίες και ψεύδη με μόνο σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Πολύ σύντομα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων για να φιλοξενήσουμε τις ομάδες που θα μας επισκεφτούν για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Επίσης, αναμένουμε το έργο της συντήρησης του προπονητικού κέντρου. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι και τα δύο, ευελπιστούμε μέχρι τότε να έχετε επιλύσει το πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και θα βαραίνουν αποκλειστικά εσάς.»