Την υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για Όλους» περιόδου 2021-2022 αποφάσισε και τη φετινή χρονιά ο Δήμος Καρπενησίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς δημότες, όλων των ηλικιών να γυμναστούν με πολύ χαμηλό κόστος. Ειδικότερα, ο Δήμος αφού όρισε τους φετινούς γυμναστές, μέσω προκήρυξης, αποφάσισε να λειτουργήσουν τα εξής προγράμματα: Άσκηση ενηλίκων, Αθλητισμός στην προσχολική ηλικία και Άσκηση στην τρίτη ηλικία.
Προκειμένου να γίνει σωστή διαχείριση των τμημάτων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 31 Ιανουαρίου 2022.
Η αίτηση μπορεί να γίνει ως έξης: Ηλεκτρονικά στο mail: a.mpessa@0716.syzefxis.gov.gr και στο πρωτόκολλο του Δήμου Καρπενησίου – Ύδρας 6. Για την ιατρική γνωμάτευση το Δελτίο καταγραφής Αθλουμένου και τη καταβολή αντιτίμου που αφορά την άσκηση ενηλίκων και ανέρχεται στα 10,00 ευρώ θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.