Κάλεσμα για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις από το Δήμο Καρπενησίου

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας εξαιτίας της πανδημίας και τις σκέψεις για ακύρωση των φετινών επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 200 από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ο Δήμος Καρπενησίου συνεχίζει ακάθεκτος για τις προετοιμασίες των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν με τον θεσμό πια των ΄Μποτσαρείων’.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής ο Δήμος Καρπενησίου έκανε πρόσκληση- κάλεσμα προς τους δημότες και τους πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στις διήμερες επετειακές εκδηλώσεις προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη για την αναπαράσταση της μάχης του Κεφαλόβρυσου που θα πραγματοποιηθούν βάσει του προγραμματισμού, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021. Οι δηλώσεις συμμετοχών μπορεί να γίνουν από τους ενδιαφερόμενους έως την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στο τηλέφωνο 2237350024.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και συντονισμού των εκδηλώσεων ο Δήμος Καρπενησίου,  πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου. Μεταξύ τους αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες που θα εμπλουτίσουν τις 4 Θεματικές Ενότητες που αφορούν τους 4 εμβληματικούς ήρωες που έδρασαν στην περιοχή μας τη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο. Η διαδικτυακή σύσκεψη ήταν η αρχή του σχεδιασμού και θα ακολουθήσουν και άλλες, προκειμένου η διοργάνωση να φτάσει στον επιθυμητό στόχο.