Συνεχίζονται οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας θα παραλάβει είδη παντοπωλείου και νωπά προϊόντα και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) – ΤΕΒΑ.
Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Αγράφων, θα γίνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, με 1ο σημείο διανομής στην κα. Γκιόλια στην Γρανίτσα, από 09:00-10:30 και με 2ο σημείο διανομής στον κ. Τσιγαρίδα στην Κρέντη, από 12:00-13:30. Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Όσοι δεν προσέλθουν αυτήν την μέρα, μπορούν να εξυπηρετηθούν την επόμενη από την αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου.
Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 09:00 έως 13:00, στο χώρο της ΔΑΒΙΕ, (στην πρώην αποθήκη του Λερογιάννη). Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.
Και για τους δύο Δήμους να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού Covid-19, με τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22370-25228 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.