Επισκέψεις οδοντιατρικής πρόληψης και ελέγχου στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της πόλης, πραγματοποίησε το Κέντρο Υγείας Καρπενησίου σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου Καρπενησίου. Αφού εξετάστηκαν νήπια και μαθητές των πρώτων τάξεων των Δημοτικών σχολείων, σημειώθηκαν και καταγράφηκαν παρατηρήσεις και αποτελέσματα οι οποίες επιδόθηκαν στους γονείς για περαιτέρω ενέργειες. 

Η προληπτική οδοντιατρική ολοκληρώνεται από την δράση που θα πραγματοποιηθεί από το Χαμόγελο του παιδιού στις 3 – 7 Φεβρουαρίου 2020.

Θα επισκεφτεί τον Δήμο κινητή μονάδα- πολυιατρείο με στόχο την προληπτική εξέταση των μεγαλύτερων τάξεων των δημοτικών σχολείων καθώς και των μαθητών στα γυμνάσια της πόλης. 

Επιπρόσθετα οι δράσεις με στόχο την στήριξη στην οικογένεια, θα συμπληρωθούν από ομιλίες ψυχολόγου από το ” Χαμόγελο του παιδιού” προς τους μαθητές αλλά και με μια κεντρική ανοιχτή ενημέρωση – ομιλία προς όλους τους γονείς που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου. Ο Δήμος Καρπενησίου εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας  Καρπενησίου  για την πρωτοβουλία, την δράση και την άψογη συνεργασία και ευχαριστεί θερμά το Χαμόγελο του παιδιού για την μεγάλη του προσφορά προς τους δημότες μας και την στήριξη στην οικογένεια.