Στο πλευρό των δημοτών βρίσκεται ο Δήμος Αγράφων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του σε αυτούς που έχουν ανάγκη και χρήζουν άμεσης οικονομικής υποστηρίξεως.

Ειδικότερα, η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης χιλίων (1.000) ευρώ θα δοθεί σε δημότισσα η οποία ζει με τον 13χρονο γιο της σε χωριό της ΔΕ Βίνιανης Ευρυτανίας. Πρόσφατα έχασε το σύζυγο της μετά από χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Είναι άνεργη και δεν έχει κανένα εισοδηματικό πόρο.

Επίσης χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης χιλίων (1.000) ευρώ θα δοθεί σε δημότη προκειμένου να καλυφθούν ιατρικά έξοδα και βασικές βιοτικές ανάγκες τους. Ο  64 ετών δημότης, διαμένει μόνος σε χωριό των Αγράφων Ευρυτανίας. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν. Το εισόδημα από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες με τις οποίες ασχολείται δεν επαρκεί ώστε να καλύψει ιατρικές ανάγκες και ανάγκες νοσηλείας του εκτός Ευρυτανίας. Η δαπάνη θα καλυφθεί με ανάληψη από σκέλος των εξόδων με τίτλο «Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους δημότες και οικογένειες» του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.