Με απόφαση του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη καθορίστηκαν εκ νέου οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων Δήμου Καρπενησίου, οι οποίες θα ισχύουν από 1 Σεπτεμβρίου 2020 έως 31 Αυγούστου 2021 με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου  Καρπενησίου. Αναλυτικότερα, οι  αρμοδιότητες  των Αντιδημάρχων έχουν ως εξής: 1. O Γενιτσαρόπουλος Χρήστος του Σεραφείμ, ορίζεται καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προσωπικού και ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς. Όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σβερώνης Ιωάννης του Γεωργίου.2. Ο Κεραμάρης Δημήτριος του Ευριπίδη, ορίζεται ως καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κτημενίων και Δημοτικής Ενότητας Φουρνά. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, θα ασκεί η Αντιδήμαρχος Ζαλοκώστα Σοφία του Κων/νου.3. Ο Χαλκιάς Παντελεήμονας του Δημητρίου, ορίζεται καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δομνίστας. Όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Γενιτσαρόπουλος Χρήστος του Σεραφείμ4. Η Ζαλοκώστα Σοφία του Κωνσταντίνου, ορίζεται καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού και ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καρπενησίου. Τις αρμοδιότητετης Αντιδημάρχου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σβερώνης Ιωάννης του Γεωργίου.5. ΟΣβερώνης Ιωάννης του Γεωργίου ορίζεται καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας, Δημοτικής Αστυνομίας, Αθλητισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ως κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Προυσού. Όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Γενιτσαρόπουλος Χρήστος του Σεραφείμ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των ανωτέρω τις αρμοδιότητες ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Ποιοι λαμβάνουν αντιμισθία

Από τους ανωτέρω οριζόμενους Αντιδημάρχους αντιμισθία θα λαμβάνουν οι κ. Σβερώνης Ιωάννης του Γεωργίου, κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος του Σεραφείμ, κ. Παντελεήμων Χαλκιάς του Δημητρίου, κα Ζαλοκώστα Σοφία του Κωνσταντίνου, ενώ δεν θα λαμβάνει αντιμισθία ο κ. Κεραμάρης Δημήτριος του Ευριπίδη.Από την εκχώρηση αρμοδιοτήτων εξαιρείται η αρμοδιότητα εισαγωγής θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία παραμένει στο Δήμαρχο, ως τελική, ύστερα από την προσυπογραφή των θεμάτων από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Οι αρμοδιότητες του Δημάρχου Καρπενησίου

Ο Δήμαρχος Νικόλαος Σουλιώτης του Δημητρίου θα προεδρεύει της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ορίζει ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ζαλοκώστα Σοφία του Κωνσταντίνου και Σβερώνη Ιωάννη του Γεωργίου. Ο ίδιος επίσης ορίζει τον Αντιδήμαρχο, Γενιτσαρόπουλο Χρήστο του Σεραφείμ, ως Αναπληρωτή Δημάρχου, σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του, σε περίπτωση δε που και ο Αναπληρωτής αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελεήμονα Χαλκιά του Δημητρίου. Ο Δήμαρχος Νικόλαος Σουλιώτης του Δημητρίου θα προεδρεύει επίσης της Οικονομικής Επιτροπής και ορίζει ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γενιτσαρόπουλο Χρήστο του Σεραφείμ και Κεραμάρη Δημήτριο του Ευριπίδη.