Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 27η Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Καρπενησίου. Δεκαπέντε (15) ήταν τα θέματα για τα οποία τα μέλη της Επιτροπής κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις.

Αυτά αφορούσαν την αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023, την έγκριση 5ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για το έργο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 3Χ3 ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΣΟ», προϋπολογισμού 800.000,00 (με Φ.Π.Α.), την εξειδίκευση πίστωσης για επιχορήγηση Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου (ΕΟΣ).

Την έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΏΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 533.007,45 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α – ΟΜΑΔΑ 1 Προμήθεια ειδών αρτοποιείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου, την έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων ΟΜΑΔΑ 2 Προμήθεια ειδών αρτοποιείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. (οριστικός ανάδοχος) και την έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 3 Προμήθεια ελαιόλαδου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου (οριστικός ανάδοχος). 

Επίσης συζητήθηκε η έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 533.007,45 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. – ΟΜΑΔΑ 4 Προμήθεια ειδών ζαχαροπλαστείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου (οριστικός ανάδοχος), η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 5 Προμήθεια ειδών κατεψυγμένων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου, η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων ΟΜΑΔΑ 6 Προμήθεια ειδών κατεψυγμένων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. (οριστικός ανάδοχος), η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 7 Προμήθεια ειδών οπωροπωλείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου, η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 8 Προμήθεια ειδών οπωροπωλείου για τις ανάγκες της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ (οριστικός ανάδοχος), η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 9 Προμήθεια ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου (οριστικός ανάδοχος), η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 11 Προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου, η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ΟΜΑΔΑ 12 Προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. (οριστικός ανάδοχος). Έγκριση αποφάσεων κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός ορίου Περιφερειακής Ενότητας (επιβεβλημένη μετακίνηση).