Ολοκληρώθηκε η 5η αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2021 του Δήμου Καρπενησίου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των υπολογισμών των εσόδων, των εξόδων και του αποθεματικού του.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό το σύνολο των εξόδων του Δήμου ανέρχεται στο ποσό των 27.474.188,32€. Σε αυτό περιλαμβάνονται τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών, επιχορηγήσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία, απεντόμωση – μυοκτονία κτιρίων Δήμου Καρπενησίου, συντήρηση και επισκευή των μνημείων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου, καθαρισμός-κλάδεμα-κοπή επικίνδυνων δένδρων για τις ανάγκες της πυροπροστασίας, προμήθεια ειδών πυρόσβεσης (πυροπροστασία), προμήθεια σωλήνων άρδευσης για μεταφορά νερού σε δεξαμενές (πυροπροστασία), επεκτάσεις κλπ δημοτικού φωτισμού, επετειακές δράσεις και εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και έξοδα διοργάνωσης για την Ιστορική εκδήλωση Μνήμης του Ήρωα Μάρκου Μπότσαρη «ΜΠΟΤΣΑΡΕΙΑ».

Το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στο ποσό των 27.487.493,37€. Παράγοντες που συνέβαλαν στην αύξηση αυτών οφείλονται από πρόγραμμα  Άθληση για όλους. Το αποθεματικό ανέρχεται στο ποσό των 13.305,05€.