Την έγκριση του 2ου ΑΠΕ (Τακτοποιητικού) του έργου «Αναβάθμιση υποδομών γηπέδου Καρπενησίου», τελικής δαπάνης 160.077,19 € (με ΦΠΑ) αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Καρπενησίου. Ο 2ος ΑΠΕ του έργου αναδόχου εταιρείας ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε, παρουσιάζεται επί έλαττον κατά 1.208,61€ έναντι της αρχικής σύμβασης. Ο ανάδοχος έχει υπογράψει ανεπιφύλακτα τον 2ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα. Για την έντεχνη και άρτια ολοκλήρωση του έργου κρίνεται απαραίτητη η έγκριση του 2ου ΑΠΕ για να συμπεριλάβει τις ελάχιστες αυξομειώσεις των ποσοτήτων όπως αυτές προέκυψαν σε σχέση με τον εγκεκριμένο 1ο ΑΠΕ. Με τον παρόντα ΑΠΕ τακτοποιείται οικονομικά η εργολαβία.

Το συμφωνητικό μεταξύ του αναδόχου και του Δημάρχου υπογράφηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 και πλέον προχωρά προς παράδοση.

Επίσης η Επιτροπή ενέκρινε τον 1ο ΑΠΕ του έργου «Βελτίωση υποδομών Κ. Στενώματος και Παυλόπουλου», αναδόχου κ.Νικολάου Σταμούλη συνολικής δαπάνης24.798,47 ευρώ με ΦΠΑ, ο οποίος παρουσιάζεται επί έλαττον με το Συμφωνητικό του έργου κατά 40,52 ευρώ. Ο ανάδοχος έχει υπογράψει ανεπιφύλακτα τον 1ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα. Με τον παρόντα ΑΠΕ δεν αλλάζουν τα βασικά σχέδια και η μορφή του έργου, αλλά τακτοποιούνται οι μικροδιαφοροποιήσεις για το κλείσιμο του έργου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Δήμου Καρπενησίου ΣΑΤΑ 2020. Το συμφωνητικό μεταξύ του αναδόχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου υπογράφηκε στις 29 Νοεμβρίου 2021και με προθεσμία περαίωσης των εργασιών 28 Σεπτεμβρίου2022, δηλαδή δέκα(10) μηνών.