Ολονύκτια μάχη έδωσαν το βράδυ της Κυριακής, στο ορεινό Θέρμο οι υπηρεσίες του δήμου με τη συνδρομή της περιφέρειας για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους σε περιοχές όπου η βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπισε ο επαρχιακός δρόμος Νεροσύρτη – Δρυμώνα όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας έκλεισε για μικρό χρονικό διάστημα από κατολίσθηση, όμως τα μηχανήματα απομάκρυναν τις πέτρες και τα φερτά υλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί.

Σημειώνεται ότι προβλήματα αντιμετώπισε και η ορεινή Ναυπακτία καθώς πτώσεις δέντρων έκλεισαν προσωρινά την επαρχιακή οδό Ψηλού Σταυρού – Κλεπάς, όμως τα μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας τα απομάκρυναν άμεσα και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας  σε ανάρτησή του στο facebook για την προχθεσινοβραδινή κινητοποίηση του μηχανισμού του δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων:

Ολονύκτια μάχη στα ορεινά του δήμου Θέρμου να κρατήσουμε τους δρόμους ανοικτούς με την βοήθεια των αντιδημάρχων Κ.Παπαθανασόπουλου και Κ. Αθανασίου και με την συνδρομή των προέδρων Δρυμώνα Λ.Καρβελά και Χαλικίου Χρ.Γρομητσάρη .
Εφιστούμε την προσοχή των κατοίκων στις μετακινήσεις τους.
Με το πρώτο φως της αυριανής μέρας μπαίνουμε πάλι στον αγώνα της πολιτικής προστασίας
.(πηγή: agrinionews.gr)