Αποδεκτή έκανε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του άρθρου 8 του Ν.3463/2006 σχετικά με την ονοματοδοσία των πλατειών του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αγράφων.

Αναλυτικότερα, με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει ονοματοδοσία πλατειών στις Τ.Κ. Βούλπης, Βραγγιανών, Επινιανών, Μοναστηρακίου, Πρασιάς και Τριποτάμου, στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία διαβιβάστηκε με έγγραφο του Δήμο προς την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 8 του Ν.3463/2006 για παροχή σύμφωνης γνώμης της.

Οι ονοματοδοσίες έχουν ως εξής: 1.Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Βούλπης, σε Πλατεία «Ηγούμενου Κυπριανού». 2.Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Βραγγιανών, σε Πλατεία «Ελληνομουσείου Αγράφων – Οσίου Αναστασίου Γόρδιου». 3. Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Επινιανών, σε Πλατεία «Κατσαντώνη». 4. Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου, σε Πλατεία «Τσάκα Αθανασίου». 5. Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Πρασιάς, σε Πλατεία «Κοσμά Αιτωλού». 6. Ονομασία πλατείας στην Τ.Κ. Τριποτάμου, σε Πλατεία «Οδυσσέα Ανδρούτσου».